ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Начин на доставка:

Доставката се извършва с куриер (Еконт или Спиди), до офис на куриера или адрес на получателя. При поръчка на стойност над 150 лева имате право на безплатна доставка. Единственото условие е поръчката да е платена предварително с карта или по банков път. Всички доставки се изпращат с опция за преглед и тест.

 

Международни доставки:

Международните доставки се извършват през системата на euShipment (посредством куриери в конкретната държава) до офис на куриера или адрес на получателя. При поръчка на стойност над 150 евро имате право на безплатна доставка. Единственото условие е поръчката да е платена предварително с карта или по банков път. Всички доставки се изпращат с опция за преглед и тест.

 

Срок на доставка:

Времето за доставка на пратките за България е от един до три работни дни. Срокът за доставки извън страната варират между 3-14 дни в зависимост от държавата. Магазинът не работи в неделя и на официални празници. При извънредни ситуации като забавен международен транспорт, официални празници, увеличен обем от поръчки, форс мажор в страната и други срокът на доставка може да се увеличи, за което ще бъдете уведомени предварително.

 

Допълнителни условия:

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато получателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни. Включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Касова бележка за покупката ще намерите в кутията на поръчаните артикули. Отговорност на получателя е да провери за наличието й при отваряне на пратката и своевременно да ни уведоми (в срок от един ден след получаване на пратката), ако такава липсва. 

 

Право на отказ и връщане:

Имате право на отказ от поръчката, без да дължите обезщетение или неустойка, в срок от четиринадесет дни считано от датата на приемане на стоката. За да упражните това си право трябва първо да попълните, подпишете и изпратите формуляр за връщане, който можете да намерите тук

При упражняване на правото на отказ разходите за връщане на доставените стоки са за сметка на получателя.

Правото на отказ не се прилага в следните случаи:

  • За доставка на стоки изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
  • За доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения свързани с хигиената или защита на здравето;
  • За доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;
  • По време на ликвидация;
  • За доставка на бельо, спално бельо, чорапи и чорапогащи;

След получаване на върната стока и прегледа й ще получите уведомителен имейл с потвърждение. Стойността на покупката се възстановяват по банков път в срок от четиринадесет дни. Всички разходи извън сумата по стойността, които сте направили за получаването и връщането на закупената стока, а именно транспортни разходи, комисионни на банки и други са за ваша сметка.

 

За допълнителна информация относно правото на отказ и връщане моля вижте "Общи условия".