Как да удължите живота на дрехите

Как да удължите живота на дрехите
2 август 2023

Като майка на две момчета често откривам дупка в новото яке или прекрасни лекета по тениските. За протритите колене дори не ми се говори. На момчета (още) не им пречи и така да си носят дрехите. На мен, обаче суетата не ми е чужда. Дори се ядосвам малко, когато се случи с почти нова дреха. Не мога да я изхвърля и винаги търся варианти да я поправя и продължа живота й. А вариантите всъщност не са малко - вижте тук.

Затова реших да ви запозная с Ави, която ме е спасявала неведнъж. Рисувала е по избелелите ми кецове, защото имат сантиментална стойност и не искам да се разделям с тях. Избродирала е скучния сив суичър с прекрасен морски пейзаж. В къщи дори имаме възглавница с три кучета сътворена от нея. 

Не изхвърляйте годните за носене дрехи само заради леке, дупка или избеляла материя! Можем да ги спасим и върнем към живот.

Как да го направите:

  1. Изпратете ни снимка на „проблема“. Можете да го направите на info@3dogs.bg или на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092143369867 (като пост или съобщение).
  2. Ще оценим щетата. След това ще ви дадем предложение за нейното отстраняване и цена.
  3. Изпратете дрехата за наша сметка със Спиди до клон Златовръх, гр.София.
  4. И бързо ще получите „новата“ дреха.

Каква е цена:

Тя може да варира според вида и размера на проблема. Веднага след като изпратите снимка ще оценим и ще ви информираме.

В какъв срок се справяме с проблема:

От два до пет дни според задачата.

Какви дрехи можете да изпратите:

Не е задължително дрехите да са само на устойчиви марки. Не е задължително и да са само детски. Все пак една спасена дреха е в пъти по-ценна за планетата от закупуването на нова!

Ако обаче материята или състоянието не позволяват добър резултат ще ви информираме предварително.